1 March 2013

saya dah dapat lesen!!!




alhamdulillah peah dapat lesen kereta motor da..boleh la lepas nie pergi merempit (padahal selama nie selamba je pergi jauh2 xda lesen)..alhamdulillah sangat sebab tak payah nak ambik semula test jpj tuh untuk kali yang kedua..yippee!!

kecian jugak kat kawan-kawan seperjuangan peah yang tak berjaya tuh (bukan kenal pon)..ada yang kandas masa nak buat tiga penjuru..tapi memang garang pon mamat JPJ tuh (poyo smart..werkk =P)..dia p tengok bangun berdiri depan kereta tuh..mana tak cuak..tapi ada lagi yang paling kecian taw..time test jalan raya boleh plak dapat JPJ yang garang sampai dia just bawa kereta dalam pusingan roundboard tuh ja..tak bawa keluar jalan raya pon..kesian memang kesian tapi nak buat macamana keputusan adalah muktamad..tak boleh nak bantah2..

adoi..muka pon semakin gelap..memang burn giler la..kolej pon nak buka lagi dua minggu lagi nie..macamana nak buat nie?????..
sape2 ada petua nak putihkan muka (padahal memang hitam pon) tolong la share ek..sharing is caring..

No comments:

Post a Comment

sila la komen..