22 August 2013

sponsor oh sponsor..

Assalamualaikum..
lama bebonar rasanya tak mengupdate blog..selalu lalu lalang je..tengok comment entry bagai..tapi tak sempat lagi nak membalas dan membalas balik kunjungan korang..sorry sesangat ye...almaklum la lepas raya semua benda mahu kejar..mana nak kejar ngan nota-nota yang tertinggal dalam kelas tuh..*ponteng kelas kan..huhu

hah..yang pasal sponsor hadiah tuh..alhamdulillah buat masa sekarang fqa da dapat 5orang je sponsor..tapi siapa-siapa yang bermurah hati nak sponsor tuh boleh lagi taw..tak kesah pon barang apa..asalkan korang ikhlas dan bertanggung jawab taw..jujur!!! berkenaan dengan sponsor tuh korang boleh tengok di sini..susah juga ek nak cari sponsor nie..penat..kita kena peramah..hoho..

insyaAllah dalam minggu nie juga segmen tersebut akan berlangsung dengan jayanya..harap-harap berjalan lancar..amin..nantikan taw..

17 August 2013

Pencarian Sponsor Segmen

Assalamualaikum..
sesiapa yang berminat untuk jadi sponsor segmen fqa yang akan datang?.fqa harap sangat lepas fqa buat entry ini, ramai la yang berminat nak jadi sponsor..plezz!!

tak kisah la hadiah apa pon yang nak sponsor..tak apa..fqa terima je..janji ikhlas okeh..

kelebihan menjadi sponsor:
* follower blog akan meningkat
* trafik blog akan meningkat
* jumlah Like di Fanpage juga akan meningkat
* tambah duit earing

syarat yang boleh diletakkan:
* follow blog
* like Fanpage
* click Earning

nak sponsor, sila hantar detail seperti dibawah di SINI
nickname:
url blog:
hadiah dan kuantiti:
syarat (maksimum 2)

pertolongan anda amat fqa hargai =)

5 August 2013

Tempahan Header untuk IqwaNeira

Assalamualaikum..

alhamdulillah siap juga tempahan untuk adik Iqwa kita nie..dia request header warna purple yang agak-agak sesuai dengan blog dia..berserta dengan doodle sekali..dan ini lah hasilnya..

taraaa...


harap awak berpuas hati ye adik..

jom ramai-ramai terjah blog purplish dia..memang cantik taw..


okey..siapa-siapa yang nak tempah doodle boleh la PM kat PAGE ini ye..
 

1 August 2013

Blog mood Raya

Assalamualaikum..

Amacam cantik tak blog baru fqa nie?..bagi fqa cantik la..hehehe

kenapa pilih tema warna hijau dan peach nie?..sebabnya baru raya fqa tahun nie warna hijau dan peach..yang warna peach tuh tak beli lagi..huhu..agak-agaknya sempat tak ek nak beli baju last minute macam ini..

memandangkan tinggal beberapa hari lagi kita nak menyambut Syawal, fqa nak
mohon ampun dan maaf untuk setiap kata yang tak terjaga, 
hati dengan prasangka, 
janji yang tak terpenuhi, 
kesalahan yang sengaja, 
khilaf yang disangka, 
maafkan manusia yang sempurna ini..ngee
"SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI"

salam =P