30 March 2014

Tudung Bawal Lime (borong)

Assalamualaikum..
Salam dear2 semua..kami sedia mengambil tempahan borong untuk tudung bawal..

Tudung Bawal Lime

Hanya jual borong sahaja

RM14/pc min order 10pcs








Jemput Like Page WIDE SHAWL
untuk update yang terbaru..

PM page/ whatsApp 0132749701.

21 March 2014

Sunnah-sunnah Hari Jumaat


Assalamualaikum..

Salam Jumaat penghulu segala hari..hari mulia penuh barakah..

Alhamdulillah syukur dengan segala kurnia dan rahmat dari Allah swt..

Semoga kita akan terus ditetapkan iman untuk menjadi hambaNya yang bersyukur, beriman dan bertaqwa kepadaNya..

20 March 2014

Bisnes online -ENGLISH COTTON-

Assalamualaikum...

Lamanya tak aktif di blog nie..hehe..maaf..sebenarnya Fqa baru memulakan satu bisnes online..masih baru berjinak-jinak nak berniaga..

Jemput Like Page WIDE SHAWL
untuk update yang terbaru..

kami menjual pelbagai corak kain pasang cotton
pelbagai corak terbaru..
4 meter
bidang 45

RM80 Free Pos

PM page/ whatsApp 0132749701.














11 March 2014

Selamat Malam

Assalamualaikum...
Sleep is so important and underrated, and it does wonders for you! Please don’t make staying up late a habit, even when there’s work you “have” to do. >n< Having enough sleep can make you more productive the next day.

8 March 2014

Pemenang Segmen Simple Mimple

Assalamualaikum...

yeay!!!! fqa nak umumkan pemenang Segmen Simple Mimple yang dah tamat 6 Mac yang lepas..
jom check mana taw awak yang menang kan..
pada yang tak berjaya, jangan kecil hati..insyaallah nanti lain kali fqa buat segmen lagi..

Top Refferal 
rantai tangan x1

Cartoon mouse pad x 3

Tahniah kepada para pemenang..
sila PM di sini untuk menuntut hadiah awak..
Nama:
Alamat:
URL blog:

tuntut hadiah selewat-lewatnya seminggu dari sekarang..

Peserta Segmen Simple Mimple

Assalamualaikum..

Fqa mintak maaf sebab lambat update senarai peserta segmen..aku baru dapat mengadap laptop nie..alhamdulillah..ada juga yang sudi join segmen aku nie..hehehe..

oke..kat bawah nie senarai peserta yang telah join:


  1. http://thesupersomething.blogspot.com/2014/02/segmen-simple-mimple.html
  2. http://friends-jannah.blogspot.com/2014/02/segmen-simple-mimple.html
  3. http://ratupimples.blogspot.com/2014/02/segmen-simple-mimple.html
  4. http://firzanahazhar1.blogspot.com/2014/02/segmen-simple-mimple.html
  5. http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/02/segmen-simple-mimple.html
  6. http://merahsitulip.blogspot.com/2014/02/segmen-simple-mimpledan-tepek-banner.html
  7. http://aisyasakura.blogspot.com/2014/02/segmen-simple-mimple.html
  8. http://shafyqahazahar.blogspot.com/2014/02/segmen-simple-mimple.html
  9. http://rabiabiz79.blogspot.com/2014/02/segmen-simple-mimple.html
  10. http://fryingfishyy.blogspot.com/2014/02/segmen-simple-mimple.html
  11. http://nuurfarhani96-misswhiterose.blogspot.com/2014/02/segmen-simple-mimple.html
  12. http://batrisyiagiveaway.blogspot.com/2014/02/segmen-simple-mimple.html
  13. http://kakarians-forever.blogspot.com/2014/02/segmen-simple-mimple.html
  14. http://dramaticyang.blogspot.com/2014/02/segmen-simple-mimple.html
  15. http://cucukpipi.blogspot.com/2014/02/segmen-simple-mimple-by.html
  16. http://havinue.blogspot.com/2014/02/segmen-simple-mimple.html
  17. http://ga-contestdansegmen.blogspot.com/2014/02/segmen-simple-mimple.html
  18. http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/2014/03/segmen-simple-mimple.html
  19. http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/03/segmen-simple-mimple.html
  20. http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/03/segmen-simple-mimple.html
  21. http://contenganmesra.blogspot.com/2014/03/segmen-simple-mimple.html
  22. http://siapasayasekarang.blogspot.com/2014/03/segmen-simple-mimple.html
  23. http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/03/segmen-simple-mimple.html
  24. http://diyanawan.blogspot.com/2014/03/segmen-simple-mimple.html
  25. http://planetcikhijau.blogspot.com/2014/03/segmen-simple-mimple.html
  26.  http://missprecious0902.blogspot.com/2014/03/segmen-simple-mimple.html
  27. http://salinasafea.blogspot.com/2014/03/segmen-simple-mimple.html

p/s: insyaAllah malam ini, aku akan umumkan pemenangnya..hehehe..

3 March 2014

Segmen Simple Mimple

ASSALAMUALAIKUM

TAMAT!!!

~sticky post~

SYARAT - SYARAT wajib!!
  • warganegara Malaysia..
  • follow blog saya
  • like fanpage saya
  • klik iklan     *jujur!!
  • buat satu entry bertajuk "Segmen Simple Mimple"dan tepek banner 
  • tinggalkan URL entry di ruangan komen

HADIAH
  • Rantai tangan x 1 (Top Refferal)
  • Cartoon mouse-pad x 3orang pemenang


PEMILIHAN PEMENANG
  • Top Refferal
  • cabutan bertuah (manual punya)




1 March 2014

hadiah untuk pemenang segmen simple mimple

Assalamualaikum..

lama tak update blog..maaf terlalu banyak bahas dan test yag aku hadapai..normal la hidup sebagai student kan..selangi tu tak abes-abes dok fikir pasal bahas dan test..lagi-lagi dah melepasi mid semester..cobaannnnnnn!!

hadiah untuk pemenang segmen simple mimple:

Cartoon mouse-pad x 3orang pemenang

p/s kepada semua peserta: 
nak pesan sikit nie..tolong jujur erk bila tekan klik iklan tu..tunggu sampai habis loading..aku boleh taw korang klik ke tak..

pada siapa yang nak join tu..meh ler!!!