25 March 2013

simple Giveaway



first time join Giveaway yang pertama dari blog izza..alhamdulillah syarat-syarat yang mudah untuk fqa join GA dia..almaklumlah fqa nie terlebih rajin nak bukak banyak blog lain dalam satu masa..hehehe..lambat laoding la..belum lagi kalau ada sesetengah blog tuh yang pasang widget yang rock uuu!!sakit telinga beb..hehehe..

oke..sekarang nak habaq kelebihan blog fqa nie pula..rasanya blog fqa nie tak ada la kelebihan sangat pun..kalau ada story mory pun pasal diri fqa je kot..ha..tapi yang paling penting template blog nie kot..HELLO KITTY..di edit sendiri oleh penganjur GA nie taw..jangan jeles..hahaha..

sebenarnya fqa buat blog ini kesaja-sajaan..menghilangkan kebosanan..yela kan da ada blog kalau ada tak puas ati ngan seseorang ke luahkan kat blog je..tapi rasanya fqa tak pernah lagi la buat macam tuh..tak berani..takut jadi fitnah..tak pasal-pasal dapat dosa tau..dengan menyebarkan ilmu melalui blog juga akan meningkatkan saham akhirat kita..katakan 100 orang yang mengamalkan ilmu yang kita ajari di blog..maka amal jariah kita sudah bertambah..insyaAllah..

rasanya da selesaikan syarat-syarat penyertaan kot..

jangan lupa klik banner kat atas tuh tau..hadiah dia memang best giler..

tarikh tamat: 13 APRIL 2013 9hb my bzday taw..=P

6 comments:

  1. dari GA yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/simple-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. dari GA yg sama . done follow . jemput singgah :)

    http://misznoni.blogspot.com/2013/04/simple-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. Singgah berhajat


    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/04/simple-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. dari GA yg sama. salam perkenalan ..

    jemput singgah www.sayaeesya.bogspot.com

    ReplyDelete
  5. Wjib like ni https://m.facebook.com/ButikSyafiqahSofeaIi?m_sess&__user=100004044335999

    ReplyDelete

sila la komen..