21 March 2012

MINI GIVEAWAY BY MANJA( I’m Limited Edition)



WHAT I THINK I'M LIMITED ADITION...
kerana ambe rasa ambe memang seorang yang banyak cakap..asyik nak cakap je..rasanya semua orang da kenal ambe kot walaupun ambe nie tak la femes mana..hehehe..sampaikan lecture panggil ambe hyper active..sebab tuh la ambe rasa ambe nie limited adition..lagi ambe suka study last minute nie time exam la..sedang orang lain sibuk study ambe boleh lagi layan blog, main game, tengok hindustan..tapi result ambe selalu mantap...kawan ambe pon naik pelik da..hehehe..limited adition la tuh kan..lagi satu yang terakhir nie, 9 April tuh kebetulan birthday ambe taw..mana lah tahu boleh dapat special gift tuh kan..that why i think i'm limited adition..korang ada ke?..

LINK FB

HADIAH YANG BERKENAN DI HATI
1st
Hot Slim Purse colour yellow green

2nd
Ohsemm Purse by Bag Aholic

3th
Avon Limited Edition Oversized Clutch

oke la..kalau korang nak join gak tekan nie..hadiah boleh pilih taw..semoga berjaya..
first time join GA nie..harap2 boleh menang..

2 comments:

  1. WAH. tq sebab join :) gud luck dear :)
    yes. u are the limited edition

    wah semua hadiah yang di pilih purse ye :)

    ReplyDelete
  2. mesti la..hehe..ingat nak tukar purse baru..tapi tak tertukar2..mnelah taw ad rezeki kan..hehe

    ReplyDelete

sila la komen..