6 March 2012

masa semakin suntuk

hyep..sudah lama tak update blog nie..kalau labah-labah ada nie gerenti sudah bersawang blog ambe nie..baik tak payah ada spider..al maklum la ambe nie bukannya rajin sangat nak mengemas..hoho..

arghhhh!!!!masa semakin suntuk..sempat ke tak nie???

hari khamis ini kena submit keseluruhan tesis kat penyelia masing-masing..ambe plak kurang siap sangat.. tapi tinggal edit jela..alhamdulillah..insyaAllah boleh ambe siapkan sebelum khamis nie..esok ambe nak submit bab pertama sampai bab tiga..mintak-mintak tak kena tolak la...tak da masa da nie..masa semakin suntuk!!!!

ha..al-Quran juzuk 6 lagi tak habis tasmik lagi..tinggal 3 muka surat je la lagi..go go syafiqah akmal!!..tadi memang tak sangka ambe boleh tasmik kat ustaz mad  5 muka surat sekali gus..bravo la..haha..bangga diri la plak..sempat lagi ke ambe nak tasmik 3 muka surat esok nie..da la esok last tasmik...adoi...





bukan buat kerja sangat pon..tengok citer korea je lebih..hehehe
p/s:
tuh la lain kali jangan la suka sangat buat kerja last minit..kan da susah..

No comments:

Post a Comment

sila la komen..