29 November 2013

siapa boleh tolong editkan blog?..

Assalamualaikum...
Ada saipa2 tak yang boleh tolong ubah suai blog aku nie..aku dah bosan la dengan design nie..nak buat sendiri macam malas je..tambah pulak masa nak mengadap laptop dah tak serajin dulu mula2 dapat laptop..72jam tak tutup laptop pon boleh kau peah..nasib baik la tahan lasak laptop nie..

ok, sambung balik pasal edit blog, kalau yang berbayar tu jangan la mahal2 taw..hehehe..duit tengah pokai la..tapi kalau budget dalam rm20 paling mahal boleh la..kalau korang taw saipa2 yang boleh edit blog murah + cantik, tolong bagitaw aku taw..yang penting puas hati..

thanks.. v(^_^)v

1 comment:

  1. Cer try tanya kat sini http://cik-jarimanis.blogspot.com
    Akak buat kt dia ok je, comel hehe.. harga pun below rm20.

    ReplyDelete

sila la komen..