2 December 2013

Ayat lelaki bila nak ajak perempuan buat 'ehem-ehem'

Assalamualaikum..

salam u'ollz..amacam title..korang paham x maksud ehem-ehem tu apa?..masud ehem2 kat sini ialah buat seks ler..macam entry 18sx je..ok..budak2 tak cukup umur boleh pergi main jauh2..hahaha..

harap korang tak percaya ngan kata2 manis lelaki yang diibaratkan macam gula-gula kapas yang lembut je bila digigit tapi tak sangka gula2 kapas yang manis tu boleh merosakkan gigi..

AYAT LELAKI BILA NAK AJAK PEREMPUAN BUAT SEKS
(yang biru tu ayat laki..and then pink tu jawapan dari seorang perempuan)

















kalo laki tu btul2 sayang kat awek dia..dia tak akan ajak pompuan tu buat ehem2..kalo camtu nampak sangat dia langsung tak sayang awek dia..kalo sayang pasaipa tak suruh awek ko tu pakai tudung..tutup aurat..pergi majlis agama ka baru la berkat hubungan tu..iyo dop?..

peringatan untuk semua perempuan dan untuk diri aku jugak..

5 comments:

sila la komen..