4 April 2013

miss him


rindu BFF fqa sangat-sangat..
rindu nak gaduh dengan dia..
rindu nak sembang-sembang manja dengan dia..
rindu nak share cerita suka duka dengan dia..
rindu dia yang dulu..

tapi sekarang dia sudah ada kawan baru *awek kot..telefon pun asyik waiting je..kalau dulu sebelum tidur mesti bergayut dengan dia..huwaaa..sedihnya..bila tanya tengah gayut dengan awek ke?..dia jawab tanya pasal study..yela..sekali dua boleh tahan lagi..agak-agak dalam pukul 3 pagi cuba misscall dia..still waiting again..sakit hatinya..bila call dia mesti dia marah-marah..cakap mahu study..esok ada test..tapi tak perlu la nak marah-marah..tak boleh ke nak cakap lembut-lembut..kalau dia susah baru cari kawan dia nie..bila sudah kawan baru, kawan yang lama nie dilupakan..

sampai hati dia..tadi nampak fqa pon dia buat bodoh je..buat macam fqa nie tak ada kat situ je..padahal orang lain kat sebelah fqa boleh plak dia tegur..terasa sangat kot..mana tak nya, kalau dulu dari jauh lagi da panggil AKMAL!!!..sampai kelas fqa pon dia masuk sambil buat muka selamba macam tuh je..sedihhhhhhhhhhhhh =(
i wanna your hug..tapi harammm!!

No comments:

Post a Comment

sila la komen..