6 April 2013

adik NUR QISYA QISTINA

subhanallah comel kan adik nie..korang kenal tak siapa adik nie..sebenarnya fqa pon tak kenal siapa dia..nama dia sebenarnya NUR QISYA QISTINA..dia nie bukan la pelakon popular atau pape..dia hanyalah seorang baby yang sangat-sangat comel..muka ala-ala jepun kan..yang penting mata tuh..BULAT!!!nak je cubit-cubit..hehehe



 


gambar-gambar nie fqa credit daripada fb mama qisya..serius memang comel sangat dia nie..kalau korang rajin add la mama qisya tau...

sekian dari fqa
mintak-mintak anak fqa pon comel nantikan..*bajet macam da kawen je..

1 comment:

  1. Kecik-kecik dah comel, apetah lagi bile dah besar nanti... Homaigoshhhh... Sesak napas jappppp... XD

    ReplyDelete

sila la komen..