18 April 2013

9 April....

ada apa dengan 9 April?..penting sangat ke tarikh tuh?..

alhamdulillah..genap sudah umur fqa 2* tahun pada 9 April yang lepas..da tua rupanya fqa nie..da boleh kawen pon kan..gelenyanye la minah cikeding..untuk pengetahuan yang panggil fqa 'KIDING' tuh, korang ubah ek..fqa da gemuk la..memang gemok kot..tengok gambar sendiri rasa nak kempiskan balik je badan tuh..tapi sekurang-kurangnya azam tahun lepas berhasil juga kan..

thanks my rumet sebab buat surprise party  untuk fqa dan nor yangpakaisweatermerah memang tak sangka la korang buat benda nie..ingat korang lupa my besday..huhu..yang paling best, habis satu bilik banjir tepung malam tuh..tak kisah la jiran tetangga kata apa masa kami tengah main tepung tuh..lagi-lagi fqa ini jenis lawan balik..apalagi fqa rebut tepung tu terus baling kat orang..haha padan muka..

sebelum kami tdo , dengan sukarela mengemas bilik membersihkan tepung yang berselerakan dan berterbangan dalam bilik.sayang korang for dis moment

hadiah ferrero rocher daripada en.ustaz saya..hehehe..novel tu sekadar hiasan je..nampak sesuai kan dengan kondisi empunya diri kan..hehehe

akhir kata dari saya..

No comments:

Post a Comment

sila la komen..