16 December 2013

minta pendapat blogger

Assalamualaikum..
lama kan aku tak menulis entry kat blog uduh nie..hehe..almaklum la sibuk sikit..nie pon baru balik dari kelantan..kenduri abang sulung aku..ok..nak citer pasal wedding abang aku nanti aku buat entry lain..entry kali ini, aku nak tanya pendapat blogger..

perlu ke aku buat page lain untuk promote baju2 yang aku nak jual?..atau just guna page yang sedia ada?..

tolong la sangat2 ye..sebab aku da jadi agent dropship, sebab tu yang kalut semacam..almakluam la nak cari pendapatan sampingan kan..sikit2 tu boleh la..


2 comments:

  1. Kalau ikut saya lah kan... guna page sedia ada senang.. tak banyak kena bukak.. tapi kalau nak khaskan pun sesuai.. ikut mana hati awak senang xD

    ReplyDelete
  2. guna page yg dah ada kot. nanti nak manage too many pages quite memeningkan nanti heeh but wtv it is its up 2 u <3

    ReplyDelete

sila la komen..