5 June 2013

Najwa Latif - I Love You

Assalamualaikum =)

Video muzik terbaru Najwa Latif untuk Lagu I Love You sudah keluar. Najwa berlakon tapi yang tak best sebab sikit je part dia. Baru nak tengok dia berlakon. Tapi dalam video klip nie hanya beberapa saat je Najwa berlakon.

korang layan video nie tau..jangan menangis sudahh!!


lirik lagu I Love You -Najwa Latif

Mungkin kita pernah rasa tentang cinta,
Yang takdirnya bukan untuk kita
Mungkin ini adalah cara meluah cinta,
Tanpa berkata atau berpandang mata,

I’m sorry but i love you,
I’m sorry if i miss you,
Even if i can’t have you ,
You know i’ll always be there for you,

Mungkin aku mencintaimu walaupun engkau tak pernah tahu,
Mungkin aku mencintaimu tanpa lelah atau pun jemu,

Mungkin kita tak bersama di takdirkan,
Tak mengapa asal kau bahagia

Biar aku mencintaimu biar tiada siapa yang tahu,
Biar aku mencintaimu dalam diam ataupun bisu,

I’m sorry but i love you,
I’m sorry if imiss you,
Even if i can’t have you,
You know i’ll always be there for you.
I’m sorry but i love you

sumber: sini

No comments:

Post a Comment

sila la komen..