27 June 2013

mata tidak mengantuk!!

Assalamualaikum


fqa tak boleh nak tidur la malam nie..da penat guling-guling atas katil..tak mengantuk juga..last-last bukan je laptop nie..lukis doodle comel nie dan godek-godek laman sosial..

nak tulis banyal-banyak pon tak ada idea la..

p/s: ada sesiapa nak request doodle tak?..komen jela ye kat entry ni..tapi tak boleh ramai-ramai la..tak expert mana lagi..siapa cepat dia dapat taw!!

5 comments:

  1. Sama la kita ! Da pukul 3 lebih nie . .. Still tak leyh tdo :/

    Isyah Nak Doodle-II !
    Tapi , Kalau free laa ^^

    ReplyDelete
  2. @Nur Aisyah..kali nie memang free pon..hehe..tapi xtaw la esok lusa camna..=)

    ReplyDelete
  3. comel jerk doodle tu~nak2 jugakk~hehe

    ReplyDelete
  4. cantiklah doodle tu. sy nak juga boleh.? tak pernah buat doodle & dpt doodle. sob3. :(

    ReplyDelete

sila la komen..