23 June 2013

doodle untuk korang dah siap

Assalamualaikum..

Alhamdulillah..ramai juga yang join segmen ini kan..hehehe..semua warna yang korang request sangat2 cantik ..sampai tak tahu nak pilih mana yang paling cantik dan sedap mata memandang..

so, fqa dengan bangganya menyuruh mama untuk pilihkan warna doodle mana yang menarik minat mama..

and, inilah yang mama pilih...



\
lastly fqa nak minta maaf, kalau doodle nie tak cantik ..kalau korang nak buat apa, terpulang la..it's yours!!..sudah jadi hak milik korang pon..

bagi yang tak bertuah tuh jangan kecil hati taw..korang punya pon cantik-cantik gak..tapi fqa hanya pilih yg tercantik sikit je dari korang..
Dilarang mengambil sebarang gambar di atas untuk tujuan edit, ciplak atau sewaktu dengannya kerana sudah ada tuannya..okey


6 comments:

  1. Yey ! Dapat jugak , Alhamdulillah . Thanks sys :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdullilah sy dpat . terima kasihh fqa :D
    cantik sangat ^^

    ReplyDelete

sila la komen..