20 April 2012

First Contest by Afiqah & Amani Azwa: Edit Gambar Sehabis Cun



ambe join contest lagi la..lagipon tak sampai hati la nak menolak sebab tuan punye blog pon yang menjemput ambe join contest die..agak tergaru terharu la jugak..thank FIQA..kebetulan nama plak sama kan..hehe

oke la sebenarnya ambe pon tak reti nak mengedit gambar nie..tapi setelah edit mengedit gambar kat photoScape jadi  la macam kat bawah nie hasilnya
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

maaf lah kalau terHUDUH..kalau terCANTIK ada chance la nak menang kan..hehehe

hurmm..nak tag sape plak ekk

p/s: segala syarat2 penyertaan sila klik banner yang cun melecun yang kat atas tuh..

3 comments:

  1. thx join, nice edit, btw, blog awk sgt comel :)

    ReplyDelete
  2. wlcm awk.harap2 menang la ekk..hehe

    ReplyDelete
  3. wah wahh ! comell ! :D daa follow sinii ;)

    ReplyDelete

sila la komen..