13 January 2012

♥ queEn ConTroL ♥

alkisah bermula pagi tdi masa duduk rileks kat wakaf before nak masuk kelas..tak puas hati betul fqa bila sorang member nie tibe2 ngadu bengang ngan bf dia..bengang yang tak berasas langsung..
dia kata diorang hari2 pergi kelas pakai baju kaler sama..pagi tadi..as usual dia sms bf dia cakap dia akan pakai baju kaler pink..tapi bf dia tak reply pon sms dia..tengok-tengok bf dia pakai baju kaler merah..
tu yang dia bengang giler..ish..tak puas hati betul la fqa..itu pon nak bengang..pape ntah kan..sekali tuh fqa tergelak bila sorang member cakap dia camni.."agaknya gf dia yang lagi satu pakai baju merah kot arinie"..hahaha..padan muka dia..baju tak sedondon pon nak hangen satu badan..tuh belum kawen ag..ntah2 kalo da kawen nanti ag susah...semua menda dia nak control...

nota kaki:
ntahnye..bf dia pon agaknya da tak kose nak layan...huhuhu.. tuh yang tak reply sms..ada can besar la tuh akan ditinggalkan..mana taknya..pasal baju tak sama kaler pon nak bengang..

No comments:

Post a Comment

sila la komen..