5 October 2013

Segmen Saya Mahu Header Free Bhgian II by SyafiqahAkmal

Assalamualaikum..
TAMAT!!!!
Segmen Saya Mahu Header Free Bhgian II by SyafiqahAkmal

segmen ini dibuat untuk menghargai pengunjung blog Fqa :)

syarat-syarat penyertaan
                                                       follow blog Fqa
                                      like fanpage 
                                                       bagi detail header:
                       nama blog / tagline blog / request warna
pastekan link korang di entry ini sahaja

pemenang seramai 5 orang di cari berdasarkan cik puan random serta detail yang paling terperinci..

oke..semoga berjaya

13 comments:

  1. wah, nak join lah hehe. oh ye tagline blog tu macam mane yek? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jemput la join ye ierah..tagline tu macam perkataan apa yg awak nk tulis kat blog tu..paham x

      Delete
  2. http://syahadasyuhada.blogspot.com/2013/10/saya-mahu-header-free.html

    ReplyDelete
  3. http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/10/segmen-saya-mahu-header-free-bhgian-ii.html

    ReplyDelete
  4. saya join :)
    http://mylovelystorysecret.blogspot.com/2013/10/segmen-saya-mahu-header-free-bhgian-ii.html

    ReplyDelete
  5. Saya join : http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/10/segmen-saya-mahu-header-free-bahagian.html

    ReplyDelete
  6. join :)

    http://ohdanee.blogspot.com/2013/10/segmen-saya-mahu-header-free-bhgian-ii.html

    ReplyDelete
  7. join yee
    http://budaxxperasangoergus.blogspot.com/2013/10/segmen-saya-mahu-header-free-bhgian-ii.html

    ReplyDelete
  8. http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/10/segmen-saya-mahu-header-free-bhgian-ii.html Joined ^_^

    ReplyDelete
  9. saya nak sangat....saya tak der phothoshop n tak pro sgt nak buat header ni....hope sangat dapat buat tok saya...
    http://jiwabiarislamic.blogspot.com/segmen-saya-mahu-header-free-bhgian-ii.html
    nama blog: titian hati khalidah (pink)
    tagline blog: selagi aku ada Allah, aku yakin, aku masih punya segala. (terqois)

    ReplyDelete
  10. http://ierahluvie.blogspot.com/2013/10/segmen-saya-mahu-header-free-bhgian-ii.html

    ReplyDelete
  11. http://ohmymustachee.blogspot.com/2013/10/segmen-saya-mahu-header-free-bhgian-ii.html Joinn !

    ReplyDelete
  12. http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/10/segmen-saya-mahu-header-free-bhgian-ii.html

    ReplyDelete

sila la komen..