18 February 2012

agak2 da tua ke?..

Assalamualaikum..

dah lama rasanya tak update blog ini kan?..takda masa la..banyak sangat assigment sekarang ini..almaklumlah kan, da semester last..takpe2 di setiap kepahitan akan manis akhirnya..ish pela fqa merepek meraban nie..korang doakan fqa dapat result yang gempak taw..semester lepas pon cukup2 makan je..3.55..sikit sangat...tapi apa pun fqa bersyukur sangat..memang tak sangka dapat result sebaik tuh..alhamdulillah...

ok lah..bukan pasal tuh pun fqa nak share ngan korang sekarang..okey baca taw..

hmmm..jom kita check, kita nie da tua ke:

pertama:
korang paham apa yang korang baca kat atas nie, dan korang sure tersenyum

keduaa:
kebanyakan member2 sekolah menengah kita da kawen..

ketiga:
korang sure pelik bile tengok budak2 kecik main komputer selamba je..

keempat:
kita geleng kepala bila tengok budak sekolah guna handphone..canggih lak tuh..

kelima:
kita da tak banyak sembang ngan member melalui telepon lagi setiap hari..

keenam:
bila jumpe member lama dari semasa ke semasa, seronok bila bersembang pasal cerita2 lama, cerita2 kelakar yang kita alami masa dulu kecik2, nakal2 dulu..rasa macam nak ulang balik je..

okey..papai..

No comments:

Post a Comment

sila la komen..