22 December 2014

Result Sem Lepas

Assalamualaikum..

Alhamdulillah..dah dekat sebulan cuti sambil menternak lemak badan di rumah..baru habis exam la katakan..actually result exam semester lepas dah keluar pon jumaat lepas..berdebar jantung, ulu hati usus segala bak kata kau..lagi-lagi budak group whatsapp dok kecoh-kecoh result dah keluar..apa lagi Fqa terus buka laptop, semak dalam portal untuk check result..alhamdulillah, syukur ke hadrat Ilahi kerana Fqa lulus dan lepas semua madah semester lepas..alhamdulillah kerana berjaya maintainkan pointer 3.++..even pointer tak tinggi mana pon..tak sia-sia jugak lah Fqa korbankan waktu tidur bangun awal pagi nak study..suka study last minit kan..padan la dengan usaha..serious Fqa cakap, madah-madah semester lepas agak killer sangat-sangat..dengan ponteng kelas bagai sebab terbangun lambat..haha..

inilah result Fqa =)

Bersyukur sangat ngan madah AB dan NS sebab lulus..B pula tu kerana Fqa memang bajet lulus pon dah ok..time exam haritu benda yang dok strugle langsung tak masuk dalam exam..memang dok takut gagal je madah tu..haa..yang tang kelas Reading & Writing nie la Fqa banyak ponteng kelas..alhamdulillah dapat A..yang lain takda la nak cuak sangat sebab alhamdulillah dapat jawab walaupon time carry mark ciput sangat..tulah nak sangat ambil ngan sheikh yang mudah faham tapi markah syadid..tapi kita belajar sebab nak faham kan supaya kita boleh amalkan dan sebarkan ilmu tu..

p/s: doakan Fqa berjaya meningkatkan pointer Fqa untuk 2 Semester terakhir sebelum kawen grad ya..aminnn :)

4 comments:

  1. Alhamdulillah.. Tahniah Fqa :)
    sikit lg tu nak dekan hehehe...

    apa apa pun jumpa nanti di kuala ketil pulak kihkihkih :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe yang penting dah berusaha kn..ok, nanti jumpa di kuala kertil..biar xkenal pon..:)

      Delete

sila la komen..