6 December 2014

nak kurus

Assalamualaikum..

hai semua..lama dah tak update blog nie..terasa malas la pula nak update selalu..almaklum la, bukan ada stories yang hot2 pon nak share dengan uolls..sekarang dah cuti semester..sebenarnya dah dekat sebulan pun cuti..tapi biasa la, kemalasan nak update kan..tengok usha blog pon jarang sekali..

biasa lah kan kalau balik rumah memang wajib la kita asyik makan je kan..sebabnya kalau kat tempat study dok bajet nak beli itu ini..and then bila kat rumah, amek kau semua kau lahap kan..hahaha...itu Fqa la..bukan korang..bila dah makan banyak semua tegur kenapa gemuk sangat nie...stress mak taw!!nak kurus balik!!!

No comments:

Post a Comment

sila la komen..