6 July 2013

yeah..berhasil juga akhirnya

Assalamualaikum..

Macamana nie fqa buat comment box macam blog syara?..comel kot..rasa nak gigit-gigit je..geram!!*terserlah ke'jelous'an di situ..

banyak juga la fqa ber'googling untuk mencari tutorial comment box nie..da banyak kali buat tak jadi..so, malas la fqa nak buat lagi..memang hampir nak putus asa la..ceh konon!!

alhamdulillah, akhirnya setelah penat mengedit..

dan hasilnya berjaya!!..

klik pada gambar untuk tumbesaran

kalau korang tak percaya..sila la komen..boleh ke idok..cepat la komen..plezzz

korang boleh la tengok tutorialnya di sini


5 comments:

sila la komen..