2 December 2012

main game dapat doodle =)

\
siapa kaki game kat sini..fqa ada satu game nak share dengan korang..
"game dress up"
ok fine siapa-siapa yang tak brminat, sila angkat kaki sambil goyang-goyang ibu jari kaki..huhu

fqa memang suka sangat-sangat main game dress up..dapat main game nie macam seronok sangat..
selalu main dress up yang barat dok buat tuh..tutup macam mana pun tetap nampak seksi..

tengah godek-godek terjumpa la plak game nie..ada ciri-ciri islamik..siap boleh dipakaikan dengan tudung labuh lagi..seronok sangat jumpa game macam nie..tak pasal-pasal boleh plak dapat doodle free of charge..

ini la hasil fqa main game dress up tuh..comel kan..

doakan fqa istiqamah untuk berterusan memakai tudung labuh..insya Allah

kalau sahabat sekalian nak cuba main game nie klik je


selamat mencuba =)

3 comments:

  1. sweet nye blog nie~ tak serabut.. haha.. anywy, slamat berkenalan~ dan smg istiqamah di atas jalan Islam ^^

    ReplyDelete
  2. alolo..comelnye..nak try la..

    ReplyDelete
  3. tq miramalek..hehehe..insyaAllah...

    cik mun: dipersilakan..yang pasti memang comel blako..hehehe

    ReplyDelete

sila la komen..