29 December 2012

hilang kawan



hye korang..sedapnyw la kan marshmallow nie kan?..tiba-tiba rasa lapar la pula..

entry kali ini fqa nak habaq pasai satu benda nie..

korang rasa patut ka kita bergaduh, bermasam muka, bertumbuk bagai hanya sebab seorang lelaki yang perasan macho?.. menyampah eden..

fqa pon tak heran la dengan mamat tuh..hangpa nak kawan dengan dia kawan jela..tak payah la nak menunjuk sangat yang hangpa tuh sorang jah dok kawan dengan dia..aishh..serabut den..tak payah la konon-konon nak menunjuk tak faham mamat tuh sent is im is kat dia.."f***h cmel la"..hampeh betul la..saja nak buat den makan hati berulam jantung kan..

tipu la kalo fqa tak jealous mamat tuh rapat dengan hangpa..dia la kawan lelaki den pertama kat kedah nie (walaupun dia orang kelantan)..boleh dikatakan kami bergayut sampai tengah malam..tanya pasal sesuatu perkara yang kurang faham..sama ada pasal study atau soal hati..dia juga la yang selalu pesan kat fqa supaya betulkan niat kita mari mengaji lillahi..kalau kelaparan tengah malam dia jugak la yang bermurah hati nak belikan burger untuk kami..(fqa, yan ngan kak su)..

tapi sekarang dia da ada kawan baru..is im is pon da jarang sekarang ini..apatah lagi gayut sampai tak ingat dunia..da tuh pulak asyik nak bergaduh je..sedih la jugak walaupun kami xde perasaan pon kat dia..tapi kami takut kehilangan dia..kami takut dia lupakan kami..tak apa la..asalkan dia happy sudah la..kami tetap doalan dia bahagia dengan budak tuh..ukhwah lillah..insya Allah..




No comments:

Post a Comment

sila la komen..