10 September 2012

yeahh..dapat hadiah!!


hye korang..hari nie fqa happy sangat tau..huhu..banyak kot dapat present..
bukan banyak sangat pun..dua benda je..

nak tau tak apa bendanya..hehehe..jom cekidaut..

ini barang2 yang fqa dapat minggu nie..padahal baru je hari ahad..
insyaAllah mintak2 banyak lagi present yang fqa dapat ek..
lepas tuh mana la tau boleh menang contest ke..huhu
*alahai macam ada join contest je*

penyepit rama2 
yang cun comel lagi menarik kau memang debom nie diberi oleh 
makcik saya minatsuki..
thanks sayang..memang kiut tau..pink lagi tuh..hehehe..
tapi tak tau la bila fqa boleh pakai..
memang tak dapat bayangkan kalo fqa pakaikan..
mesti lagi kiut..
*hahaha..memang kaw2 punya perasan*

apa benda ek nama benda nie?..malas la nak fikir2..
present nie pula diberi oleh kak mastura..
katanya sempena besday fqa yang da lepas tuh..
malu la pula nak amek kan..tapi apasal la tangan nie laju je ambil..
takpe bak kata pepatah orang memberi kita mengambil..hehehe..
thank kak mas..fqa nak buat letak alat mekap dalam nie rasanya muat tak ek?..
*ko ada ke alat mekap peaah weh?.*

samsung corby II
hadiah buat diri sendiri..da lama teringin kot nak enset nie..
berbekalkan duit gaji yang tak seberapa banyak tuh..
maka terbeli la enset nie dengan menggunakan titik peluh ku sendiri..
*ayat sastera weh..pang sekali*


jam pink
ladies la fqa nie kan..hehehe..cantik kot jam nie..pink kot..
teringat masa nak beli jam nie..berebut ngan ocid..
ada ke boy nak pakai jam warna pink..tolong la..jambu oke..
fqa tak beli barang mahal2 macam korang pon..cukup la jam rm10 kat pasar malam..
*tapi kalo da sekali borong dekat rm1k abes..*

oke la..sampai di sini je entry kali nie..
kalau ada sape2 nak kirim hadiah boleh la anta kat fqa ek..
jangan malu2..kalo malu gak cakap je dari secret admire..

psstt..ada orang nak tolong tampar fqa nie tak..rasa menyampah la plak..

salam...

No comments:

Post a Comment

sila la komen..