6 September 2012

setelah sekian lama...


lame bebenor la fqa tak update blog nie kan..
bukan takda story nak share dengan korang *ada ke yang baca 
tapi cuma tak terajin la nak menaip..
nak bina ayat lagi..kena menmerah idea tau nak taip menaip nie..hehehe

oke..setelah sekian lama tak update blog..AA pula membebel..
"bila nak update blog nie?..da lama tak baca.."
hehehe..kantoi la dia selalu baca blog fqa ek..da tak boleh nak cakap bukan2 la kan..
nak tak nak terpaksa la fqa update blog nie..boleh la AA tau apa perkembangan diri fqa nie..
almaklum la kitorang duk jauh2..
sorang kat pantai timur..sorang lagi kat selangor nie..*tak taw belah mana..kononnye la nie..
padahal duk study pon kat kelantan gak..tapi jauh oke..=(

Bagi yang bercinta jarak jauh ♥ : 
Bercinta jarak jauh lagi sweet. Tak text 5 minit dah rinduu. 
Tak call sehari dah risau. Kurang maksiat, makin rindu makin sayang ♥

gambar2 raya pon tak sempat nak masukkan dalam blog nie..jap ek nak godek2 cari gambar..
lupa plak letak dalam folder mana..huhu

oke..da jmpe..hehe..selamat menjamu mata..

pic raya pertama..semua hijau kecuali mama warna merah.
sorang adik takde..teha tukang amek gambar 

adik beradik kitorang..lain2 muka..tapi comel tetap ada kan..huhu

family ma kolumpo datang beraya kat rumah..memang kecoh..
nie baru 1 family belah mama..belum lagi campur semua..kepoh..

baraan kami..member sekolah SAMT38 dulu..
posing kat bendang..

tak sah beraya kalau tak posing2 kan..kat umah zara nie..
jemput2 makan kuih..

tak leh masuk gambar banyak2..nanti bosan plak..asyik2 tengok muka nie je..hehehe..kononnye..
kitorang pemalu tau..wekkk =P

sebelum terlambat fqa nak ucapkan selamat hari raya buat kawan2 sekalian..
maaf zahir dan batin taw..mane la tahu ada terkasar bahasa, termengumpat, dan banyak2 ter la..
maaf deh..jemput2 la datang beraya kat umah nie..kalau nak duit raya tak boleh la..tunggu fqa kaya dulu ye..

salam...

2 comments:

  1. xdapat jmpa, tgk pic pon jadilah ^^

    ReplyDelete
  2. rindu kamu sayang...bila nak beraya ngan aku nie

    ReplyDelete

sila la komen..