12 February 2014

first doodle pink

Assalamualaikum..
first doodle lepas aku download SAI, PhotoScape dan GIMP baru..warna pink plak tu..nampak ayu kan..hehehe

penat gak sebab lama dah tak mendoodle nie kan..agak-agak nak cuba buat lagi la..2orang yang terawal je taw..boleh tak?..

oh ye, sebelum aku lupa aku nak bagitahu korang nie..aku rasa nak buat giveaway simple hujung bulan nie..hadiahnya dress jubah..agak-agak dapat banyak sambutan tak?..aku nak survey dulu nie..kalau tak, tak mencabar la kalau ramai yang tak join kan..

apa lagi cer la komen... :)

2 comments:

sila la komen..