30 September 2013

Be Strong Akmal!!

Assalamualaikum

rasanya lama sangat Fqa tak update entry blog..bukan tak banyak cerita nak share dengan korang..terlalu banyak sangat..tapi tak ape la nnti ada masa Fqa update banyak2 oke..tapi sekarang ini tak boleh lagi la..last-last semester nie banyak test dan bahas yang kena buat..dugaan semasa belajar..normal la tu kan..
korang pernah tak merasai mana2 keadaan tuh tak memihak kepada kita..sebenarnya, waktu2 macam itu la kita memerlukan seseorang untuk membuatkan kita lebih tabah..betul bukan?..

sabarlah wahai hati, kalau tak mampu menahan beratnya ujian, menangislah jika itu dapat menenangkan hati

No comments:

Post a Comment

sila la komen..