1 August 2013

Blog mood Raya

Assalamualaikum..

Amacam cantik tak blog baru fqa nie?..bagi fqa cantik la..hehehe

kenapa pilih tema warna hijau dan peach nie?..sebabnya baru raya fqa tahun nie warna hijau dan peach..yang warna peach tuh tak beli lagi..huhu..agak-agaknya sempat tak ek nak beli baju last minute macam ini..

memandangkan tinggal beberapa hari lagi kita nak menyambut Syawal, fqa nak
mohon ampun dan maaf untuk setiap kata yang tak terjaga, 
hati dengan prasangka, 
janji yang tak terpenuhi, 
kesalahan yang sengaja, 
khilaf yang disangka, 
maafkan manusia yang sempurna ini..ngee
"SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI"

salam =P

5 comments:

  1. Mood raya dah turn on ni.
    Hehe.
    Selamat berada di hari-hari akhir Ramadhan.

    ReplyDelete
  2. eh, nme kte nk dkat sme la..cme sy akmaR..hehe..smge smpat la beli bju rye yg spsg lg tu... :)

    ReplyDelete

sila la komen..