1 May 2013

doodle family

Assalamualaikum..


alhamdulillah bertemu lagi dalam entry yang baru..

pertama kali membuat doodle family macam ini..maybe warnanya kurang cantik sebab fqa bukan pandai sangat nak matchingkan semua warna bagai..almaklumlah, baru belajar membuat doodle kan..kalau salah tolong tunjukkan..hehehe

#kalau fqa nak buat segmen doodle re-colour ada tak yang nak join..komen ye kalau ada yang berminat nak join..nanti fqa buat la..

boleh tak like page fqa di sini 

Sayapunyasukala belog

2 comments:

  1. haa insha allah sy boleh join. sy pun boleh jd sponsor.. done follow dear :))
    ziqanuar.blogspo.com

    ReplyDelete
  2. ei..bestnye..hehe..tp xpndai mna pon doodle2 nie..

    ReplyDelete

sila la komen..