12 July 2012

::fqa membebel::


hyep..lama nya rasa fqa tak update blog nie..da lama tak share dengan korang..memang banyak cerita nak story mory tapi bila da buka create new post terus terbang melayang segala idea nak update blog..fqa pun terus la bermalas-malasan menziarah blog blogger yang lain..huhu..

oke..firstly fqa nak share pasal about my new house..opsss!!bukan rumah sendiri taw..tapi just sewa je..why not stay in hostel?..bukan tak mahu duduk..tapi asrama da sendat la..tapi memang puas la duduk kat rumah nie..semua kelengkapan da disediakan..tinggal duduk je..tapi jangan lupa bayar duit sewa rumah taw..hehehe

bravo weii..comel tak rumah fqa nieh?..

second pulak, fqa da dapat kerja..weee...da seminggu pon kerja..eh?..kenapa kerja?..how about your study?..hehehe..tuh secret la..lagipun kelas skit je..daripada tak buat apa2 baik kerja..dapat duit gak..tapi memang penat la..mana nak study ngan kerja lagi..advance!!!

tapi yang sedihnya fqa tak bagitahu mama pon yang fqa kerja nie..bukan apa, fqa takut mama marah la..kalau boleh pun fqa taknak la mintak duit kat mama selalu..karang kena bebel pulak..duit yang mama bagi tuh nanti boleh buat bayar duit sewa dengan beli barang2 dapur..yang gaji pulak ingat nak simpan..nak buat sambung degree nanti..insyaAllah

hurmmmm..banyak pulak fqa beleber nie kan..hihihi..baca jela ye..kalau tak suka pun terima kasih taw sebab baca entry nie sampai habis..sayang korang..

No comments:

Post a Comment

sila la komen..